THUIS 2018-02-20T16:50:00+00:00

Alle mogelijkheden om (beter) te leren golfen bij de Oosterhoutse Golf Academy

Beginnen met golf

Wil je beginnen met golf en meer weten over de mogelijkheden daarvoor op De Oosterhoutse? Kijk dan even naar het NGF stappenplan.

Themalessen voor groepen

Wil je een specifiek onderdeel van je golfspel verbeteren en doe je dat graag in een groepsles? Er zijn regelmatig groepslessen swingen, pitchen, chippen, putten en bunkerspel voor spelers van alle niveaus.

Privéles met de Trackman

Wil je je spel snel verbeteren? Dan kun je uiteraard ook individueel les volgen. Doordat Brian Griffiths zeer ervaren is in lesgeven met de Trackman, ben je ook als lage handicapper bij hem aan het juiste adres.

Lessen en activiteiten voor de jeugd

Steeds meer kinderen en jongeren ontdekken hoe leuk en uitdagend het is om te leren golfen. De Oosterhoutse heeft een actieve jeugdcommissie die samen met de Golf Academy kennismakingsactiviteiten en lessen organiseert.

Golfclinics voor groepen

Uiteraard is een golfclinic op De Oosterhoutse een leuke, gezonde en bijzondere invulling voor een relatie-evenement, personeelsuitje, familiedag of … Zeker in combinatie met een lunch of borrel op het terras van Brasserie Uilenbosch.

Master clubfitter

Ook het materiaal waarmee je speelt is essentieel. Wil je weten of jouw clubs optimaal bij jouw mogelijkheden passen? Brian Griffiths volgde alle opleidingen tot Master clubfitter.

Aanbieding: bij 5 lessen de 6e les gratis!

Naast de speciale cursussen als Start2Play krijgt u bij de Oosterhoutse Golf Academy 6 lessen voor de prijs van 5.

Deze lessen zijn voor één persoon, 6 maanden geldig, dienen vooraf te worden betaald én zijn inclusief eventueel gebruik van de TrackMan.

Zelf online lessen boeken

Wil je een les boeken en ben je al gebruiker van i-Golf? Dan kun je via de knop hiernaast meteen naar de agenda van Brian Griffiths. Wil je voor de eerste keer een golfles volgen bij Brian? Op de pagina over de lesmogelijkheden vind je de mogelijkheden, de prijzen en hoe je een les boekt.