GEVORDERDE 2018-03-08T10:06:41+00:00

De Oosterhoutse Golf Academy beschikt naast een drivingrange met 10 overdekte afslagplaatsen en 30 afslagplaatsen in de open lucht, over een oefenterrein met puttinggreen, chippinggreen, pitchingarea en oefenbunker waar de individuele en groepslessen plaatsvinden. Iedereen die dat wil – lid of geen lid van de Oosterhoutse Golf Club – kan komen oefenen. Bij de drivingrange is een ballenautomaat waar leden met hun clubkaart en niet leden met een strippenkaart ballen kunnen kopen. De strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de caddiemaster/receptie.

Aanbieding: bij 5 lessen de 6e les gratis!

Naast de speciale cursussen krijgt u bij de Oosterhoutse Golf Academy 6 lessen voor de prijs van 5. Deze lessen zijn voor een persoon, 6 maanden geldig, dienen vooraf te worden betaald én zijn inclusief eventueel gebruik van de TrackMan.

 

Lessen boeken

De drivingrange van de oosterhoutse golf academy met head pro brian griffiths in de regio breda tilburg

Aan het einde van de drivingrange bevindt zich de trainingsruimte. Het boeken van golflessen bij head pro Brian Griffiths kun je zelf doen via het boekingssysteem dat de meeste pro’s in Nederland gebruiken, I-Golf.

To pro agenda van Brian Griffiths van de oosterthoutse golf academyAl eerder geregistreerd op I-Golf? 

Dan kun je meteen naar de agenda van Brian en zien welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn. Selecteer een datum, tijd en het juiste lestype en klik op bevestig. De inschrijving is pas definitief als er een e-mail ter bevestiging is ontvangen, dus controleer dat even.

 

Nog niet eerder geregistreerd op I-Golf, schrijf je dan eerst in 

Vul het registratie formulier in en kies een makkelijk te onthouden Inlognaam en Wachtwoord. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Druk op Registreer. Het account is nu direct geactiveerd en je kunt aan de slag met het nieuwe golf profiel.

Als je kiest voor het ‘Goud Lidmaatschap’ kun je optimaal gebruik maken van het systeem. Dit betekent dat je filmpjes met je swinganalyse ontvangt, scorekaarten kunt delen met je professional en nog veel meer. Van belang is dat je sowieso direct aangeeft bij welke professional je lest. Zo heb je altijd toegang tot de lesagenda van die professional.

 

Heb je een iPhone?
Sinds kort is er een speciale I-Golf app gratis te downloaden in de Appstore. Hiermee kun je makkelijk een les boeken, scorekaarten invoeren, trainingen inplannen en vrienden volgen. Tevens zijn alle resultaten en video’s te delen met je professional, waardoor je nóg meer uit je lessen haalt.

 

Lestarieven 2018:

Aantal Tijdsduur Tarief
1 Persoon 25 min € 35,00
1 Persoon 50 min € 60,00
2 Personen 50 min € 65,00
3 Personen 50 min € 75,00
4 Personen 50 min € 80,00

 

Lesvoorwaarden:

  • Zowel leden als niet-leden kunnen lessen bij de Oosterhoutse Golf Academy.
  • Lestarieven zijn inclusief btw en oefenballen.
  • Lestarieven zijn incl. leenmateriaal tijdens de les.
  • De golflessen vinden plaats onder alle weersomstandigheden.
  • Overal kun je inloggen en een les inboeken. Annuleren of verzetten van een les kan op dezelfde manier tot 48 uur voor aanvang van het les afspraak.
  • Indien een les niet 48 uur voor aanvang is afgezegd, is Brian genoodzaakt deze les in rekening te brengen.
  • Tijdens de les wordt je geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Een polo t-shirt of iets anders met een kraagje en geen blauwe spijkerbroek.  Heb je (nog) geen golfschoenen? Draag dan aub (sport)schoenen die de oefenfaciliteiten en/of baan niet beschadigen.
  • De ballen die op de drivingrange worden gebruikt, zijn eigendom van de Golf Academy.