Speciaal programma voor blessuregevoelige golfers en senioren

Onder de naam ‘Healthy golf’ biedt de Oosterhoutse Golf Academy in samenwerking met Lifestyle Support vanaf donderdag 26 november een speciaal golf- en fitnessprogramma van 12 weken aan. Speciaal voor golfers die regelmatig last hebben van blessures en voor golfende senioren die blessures willen voorkomen.

Op donderdagen van 10.00 tot 11.00 uur begeleiden golfpro Brian Griffiths en medisch personal trainer Debby van der Palm activiteiten als conditietraining, balans verbeteren, golf- en lichaamshouding en spierkracht vergroten.

Door deze trainingen steken blessures minder snel de kop op genieten golfers meer en tot op hogere leeftijd van het golfspel.

Kosten voor de cursus van 12 lessen: € 149,- per persoon

Informatiebijeenkomst op dinsdagavond 24 november

Om geïnteresseerde leden te informeren over de inhoud van het lesprogramma, vindt op dinsdagavond 24 november tussen 18.00 en 20.00 uur een informatie-avond plaats in Brasserie Uilenbosch.

Tijdens een winterse maaltijd (inclusief een drankje) verzorgen Brian en Debby een presentatie over het belang van fit en gezond golfen. En uiteraard is er alle tijd om vragen te stellen.

Kosten presentatie + diner + drankje: € 22,50 per persoon.

Aanmelden voor de informatie-avond of voor de cursus kan via het contactformulier. Vragen zijn uiteraard ook welkom via het contactformulier of telefonisch.

Update 29 november: voortaan op woensdagochtend en meedoen kan nog!

Inmiddels zit de eerste les erop en zijn de deelnemers erg enthousiast. In overleg is besloten dat het programma voortaan op woensdagochtend (in plaats van donderdag) plaats vindt.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij en door de opbouw van het programma is het mogelijk alsnog in te stromen. Uiteraard is de prijs voor het programma bij later beginnen naar rato. Het is tevens mogelijk voor €12,50 een proefles mee te doen en eventueel daarna te beslissen om aan te sluiten voor de rest van het programma.

Neem bij interesse daarin aub wel eerst even contact via het contactformulier of telefonisch om te informeren wat er nog precies mogelijk is.

 

 

By | 2016-11-29T14:46:12+00:00 Wednesday, 11 November, 2015|Categories: ACTUEEL|